cinecenter is weer open

Met het oog op de huidige besmettingscijfers, willen we je vragen een mondkapje te dragen als je je door de foyer, toiletten of gangen van Cinecenter beweegt.

Op een zitplaats in de foyer en in de zaal mag je je mondkapje desgewenst afzetten.

Wij hechten veel waarde aan de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers en personeel. We hopen op deze manier bij te dragen aan het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus. We hopen op je begrip en medewerking. Alvast bedankt!

Altijd al de hele bioscoop voor jullie alleen willen hebben? Dat kan nu bij Cinecenter met Cine 4 U. Je kunt nu onze intieme zaal 4 afhuren om naar een geweldige film van jouw keuze te kijken.

Uiteraard behoort een grotere zaal ook tot de mogelijkheden, weliswaar tegen een hoger tarief.

Wil je iets drinken tijdens Cine 4 U? Dat kan. We hebben een uitgebreid assortiment aan drankjes die mee naar binnen mogen.

Heb je andere cateringwensen? Stuur ons een mailtje om te vragen naar de mogelijkheden.

Cine 4 U is al mogelijk vanaf €150,-. Dit is het tarief voor bijvoorbeeld een zelfgemaakt filmpje of powerpoint presentatie.

Mocht je een film uit ons eigen programma of een iets minder recente film willen zien dan kan dat ook. De prijs hiervan is iets hoger en afhankelijk van de film.

Uiteraard worden tijdens Cine 4 U alle Covid-19 maatregelen gewaarborgd.

Aanvraag

Wil je meer over Cine 4 U weten? Stuur onder vermelding van ‘CINE 4 U’ een email naar kassa@cinecenter.nl

Hou er svp rekening mee dat een een aanvraag minimaal 2 weken van te voren moet worden gedaan.