Dinner and a movie: het is een klassieker onder de avondjes uit. Daarom hebben we de handen ineen geslagen met een andere lokale favoriet, restaurant Morlang. Met gepaste trots presenteren wij: CineDiner!

Voor €31,50 zie je bij Cinecenter een geweldige film en eet je een heerlijk diner bij Morlang, gelegen op de Keizersgracht, op loopafstand van Cinecenter. Je kunt je film en diner op dezelfde dag reserveren, maar het hoeft niet. CineDiner is beschikbaar bij al onze late matinees en avondvoorstellingen, en je kunt via onze website voor zowel de film als het diner boeken. Bij restaurant Morlang kun je kiezen uit alle beschikbare hoofdgerechten van de kaart!

Je boekt je CineDiner-tickets als volgt:

  • Ga naar je film van keuze op onze website, kies je plaatsen in de zaal en ga naar de volgende stap.
  • Kies als ticket-optie CineDiner en geef de dag en tijd door waarop je wilt reserveren bij Morlang.
  • Je reservering wordt doorgestuurd naar het restaurant.
  • Je krijgt een bevestiging van je boeking op je e-mailadres, dus zorg dat je een geldig adres opgeeft! Neem de bevestiging mee op je smartphone (of uitgeprint) als je naar de film gaat én als je naar je etentje gaat!

Meer hoef je niet te doen voor jouw perfect night out! Heb je vragen? Neem contact met ons op.
*Voorwaarden van het restaurant zijn van toepassing. Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met Morlang.

Morlang

Keizersgracht 451 • Telefoon: +31(0)20 625 26 81 • Morlang.nl

Morlang is al meer dan 40 jaar een begrip in Amsterdam.

Een ongedwongen en relaxte sfeer, dat is waar wij voor staan! Het authentieke grachtenpand met z’n twee ruime verdiepingen is voor veel Amsterdammers een vaste stek.

Ons menu combineert de traditionele met de moderne Italiaanse keuken en elk seizoen stelt onze chef Fabio een nieuwe kaart samen op basis van verse producten.

De afwisselende pasta’s en risotto’s kunnen we wel zijn specialiteit noemen, je proeft Italië. Zeker iets om voor terug te komen.