Hieronder vind je veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Tickets

Via onze website kunnen alleen Cinevillepashouders kaarten reserveren.
Reguliere bezoekers kunnen telefonisch reserveren via tel: 020- 6236615. Let op: een reservering moet altijd een half uur voor aanvang van de voorstelling worden afgehaald.

Je betaalt geen extra kosten voor een reservering.

Via de website kunnen Cinevillepashouders kaarten reserveren. Door de tickets bij de gewenste voorstelling te selecteren, kom je terecht in onze online verkoopomgeving. Hier kies je Cineville en de gratis reservering wordt toegevoegd aan je winkelmandje. Je ontvangt vervolgens een bevestiging via email. Deze reservering wordt vervolgens op vertoon van je Cinevillepas bij de kassa omgezet naar een Cinevillekaartje. Let op: volgens de algemene voorwaarden van Cineville kunnen kaarten met en Cinevillepas pas anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling worden afgehaald.

Heb je al in je spamfilter gekeken? Het kan ook wel eens gebeuren dat kaarten door een typefout naar het verkeerde e-mailadres worden gestuurd. Neem in dat geval contact op met de kassa via kassa@cinecenter.nl of telefonisch via 020- 6236615

Alle voorstellingen zijn geplaceerd. Bij het kopen van een kaartje krijg je de best beschikbare plaatsen toegewezen. Als je een andere plaats wil, kun je dit online aanpassen.

Bereikbaarheid

Als je met de auto komt, dan kun je het beste in één van de onderstaande parkeergarages parkeren.
Byzantium: Tesselschadestraat 1 (6 minuten lopen)
Europarking: Marnixstraat 250 (10 minuten lopen)

De gemeente Amsterdam handhaaft op en rond het Leidseplein een streng fietsenparkeerbeleid. In dit gebied is het niet toegestaan om je fiets buiten een stalling, rek, nietje of fietsvak te plaatsen. Doe je dit toch, dan kan je fiets worden verwijderd.

Je kunt je fiets op de volgende plaatsen parkeren:

• Op de fietsponton aan de Lijnbaansgracht 234/236 tegenover onze hoofdingang.
• Op de fietsponton aan de Zieseniskade.
• Op de fietsparkeerplekken op het Raamplein.
• Op de fietsparkeerplekken aan het Kleine Gartmanplantsoen (tegenover Paradiso).
• In de fietsparkeervakken op het Leidseplein.
• In de fietsenrekken op het Leidseplein. .

In totaal zijn er 1.800 fietsparkeerplekken op en rond het Leidseplein.

Helaas niet. Alle zalen van Cinecenter bevinden zich in het souterrain en zijn enkel met een trapje te bereiken. Eventuele rollators kunnen tijdens de voorstelling bovenaan de trap in de foyer worden geplaatst.

Huisregels

Volgens de wet krijgen kinderen die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16, ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Uiteraard is deze wet ook bij Cinecenter van toepassing.

Omdat veel van onze bezoekers aangeven laatkomers als zeer storend te ervaren, hebben wij besloten dat het na aanvang van de hoofdfilm niet meer mogelijk is om toegang te krijgen tot de filmzaal.

Het is in Cinecenter niet toegestaan om zelf meegebrachte consumpties te nuttigen in de foyer of filmzaal. Onze eigen Cinebar heeft een ruim assortiment aan snacks en drankjes. Alles wat je hier bestelt, kun je meenemen naar de filmzaal.

Honden zijn niet toegestaan in de zalen en in de foyer. Je kunt je baby niet meenemen naar een filmvoorstelling. Op last van de brandweer is het niet toegestaan grote pakketten, tassen, vouwfietsen e.d. mee te nemen naar de filmzalen. Helaas beschikt Cinecenter niet over voldoende opslagruimte waar deze spullen in bewaring kunnen worden gegeven.

Overig

Dat kan. Met Cine4U huur je je eigen filmzaal bij Cinecenter - stuur een e-mail naar kassa@cinecenter.nl onder vermelding van 'Cine4U' en vraag naar de mogelijkheden.

De filmweek loopt landelijk van donderdag tot en met woensdag. Elke maandagavond publiceren wij het programma van de volgende speelweek. In sommige gevallen, zoals bij speciale events als Cinemore en ENG SUBS kun je al langer van te voren kaarten aanschaffen.