Wheel Of Fortune And Fantasy

Regie: Ryûsuke Hamaguchi, Japan, 121 MIN, Japans, 12+

Cast: Kiyohiko Shibukawa, Kotone Furukawa

Fri 8 Jul

CineDiner

Film en diner voor €26,50
Lees hier hoe het werkt. Koop een cinediner

CineDiner Kaarten

Fri 8 Jul

Een onverwachte liefdesdriehoek, een mislukte verleiding en een toevallige ontmoeting met het verleden vormden het toneel voor een drieluik van verhalen over vrouwen die navigeren door relaties in het moderne Japan.

In één verhaal realiseert een jonge vrouw zich dat de nieuwe vlam van haar beste vriendin haar ex zou kunnen zijn. In een andere beraamt een ontevreden student een plan om zijn friends-with-benefits te gebruiken om zijn docent in een verleidingsval te lokken. Ten slotte wekt de onverwachte ontmoeting van een vrouw met een oude vriend gevoelens op die ze nooit hebben kunnen uitten. Net als bij het veelgeprezen Drive My Car, bouwt regisseur Ryusuke Hamaguchi scènes met een betoverende dialoog en weeft hij een verhaal dat even speels charmant als diepmenselijk is.

English Synopsis

An unexpected love triangle, a failed seduction trap and an encounter that results from a misunderstanding.

Meiko is startled when she realizes that the man who her best friend starts to have feelings for, is her ex; Sasaki plots to trick his college professor out of revenge, using his class-friend-with-benefits Nao, while Natsuko encounters a woman who seems to be someone from her past, leading the two to confess the feelings they have harbored in their hearts — stories about the complexities of relationships, told through coincidences that happen in the lives of women in love.