Beautiful Boy

Regie: Felix van Groeningen, VS, 112 MIN, Engels, 16+

Cast: Steve Carell, Timothée Chalamet, Maura Tierney

vandaag vr 16 nov za 17 nov zo 18 nov

CineDiner

Film en diner voor €25,-
Lees hier hoe het werkt. Koop een cinediner

Het langverwachte Hollywooddebuut van de Belgische regisseur Felix Van Groeningen (The Broken Circle Breakdown, De Helaasheid der Dingen) – vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon. Met Timothée Chalamet (Call Me By Your Name) en Steve Carrell.

Journalist David Sheff (Carrell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Chalamet) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld in. David besluit alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die misschien niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid?

In dit Engelstalige debuut, verbaast regisseur Felix van Groeningen eens te meer met een ontroerende film over hoop en onvoorwaardelijke liefde. Hij kon daarvoor rekenen op topacteur Steve Carell (Little Miss Sunshine) en rijzende ster Timothée Chalamet. Naast zijn trouwe bondgenoten, zoals cinematograaf Ruben Impens en editor Nico Leunen, werkte Van Groeningen voor het eerst samen met Plan B Entertainment, het inmiddels legendarische productiehuis van Brad Pitt dat eerder al tekende voor moderne klassiekers als 12 Years a Slave, The Big Short en Moonlight.

Wekelijkse update van onze films & Specials?

Nieuwsbrief