L’Ultima Notte di Amore

Regie: Andrea Di Stefano, Italië, 124 MIN, , 12+

Cast: Pierfrancesco Favino, Linda Caridi

CineDiner

Dinner & a movie voor €31,50
Meer info vind je hier. Koop een cinediner

CineDiner Kaarten

Franco Amore is druk bezig met zijn afscheidsspeech; na maar liefst 35 jaar bij de politie in Milaan is vanavond zijn laatste dienst.

In zijn lange carrière, zo schrijft hij, heeft hij gelukkig nooit zijn dienstwapen hoeven gebruiken en wist hij altijd uit de problemen te blijven. Maar wat hij niet weet, is dat deze nacht de meest bijzondere en uitdagende van zijn leven zal worden. Alles waar hij om geeft, staat op het spel: zijn rol als trouwe dienaar van de staat, zijn onvoorwaardelijke liefde voor zijn vrouw Viviana, zijn onafscheidelijke vriendschap met zijn maatje en collega Dino, en zelfs zijn eigen leven. In deze laatste nacht als agent komt alles samen en zal Amores leven voorgoed veranderen.

Regisseur Andrea Di Stefano presenteert met zijn L’Ultima Notte Di Amore zijn allereerste Italiaanse film, met hoofdrollen voor de bekende Italiaanse, prijswinnende acteurs Pierfrancesco Favino en Linda Caridi. L’Ultima Notte Di Amore ging in wereldpremière tijdens de afgelopen editie van het Filmfestival van Berlijn en werd zeer goed ontvangen door de internationale pers.