Tully

Regie: Jason Reitman, VS, 94 MIN, Engels, 12+

Cast: Charlize Theron, Mackenzie Davis

zo 27 mei ma 28 mei di 29 mei wo 30 mei

CineDiner

Film en diner voor €25,-
Lees hier hoe het werkt. Koop een cinediner

Moeder Marlo (Charlize Theron) is net bevallen van een derde kind. Ze heeft nooit een moment voor zichzelf en is de wanhoop nabij. Haar broer geeft haar als tip om een ‘night nanny’ in te huren, maar is dat wel zo’n goed idee? Tully is een nieuw komisch drama van de makers van Juno, en een feest van herkenning voor moeders.

Marlo (Charlize Theron) heeft twee kinderen (waarvan eentje met gedragsproblemen), ze heeft een man die haar nauwelijks helpt en dan is er ook nog een baby op komst. Wanhopig wordt ze ervan. Wanneer Marlo’s broer voorstelt om een kindermeisje voor haar te betalen om zich ’s nachts over de baby te ontfermen, kan ze dat onmogelijk kan weigeren. De beeldschone Tully (Mackenzie Davis) blijkt bovendien de beste nachtnanny die een moeder zich kan wensen. Langzaam komt Marlo weer tot leven en er ontstaat een intense band tussen haar en Tully.

Charlize Theron speelt een geweldige hoofdrol in deze nieuwe film van regisseur Jason Reitman en scenarioschrijver Diablo Cody. Met beide maakte ze eerder de komedie Young Adult. Reitman en Cody beleefden hun grote doorbraak in 2008 met Juno. Die film werd onder andere bekroond met de Oscar voor beste scenario.

De pers over Tully

  • ‘Een geweldige film over een moeder die wordt gered door een millennial-Mary Poppins.’ The Guardian ★ ★ ★ ★

Wekelijkse update van onze films & Specials?

Nieuwsbrief