The Trip to Spain

Regie: Michael Winterbottom, Verenigd Koninkrijk, 110 MIN, Engels, Spaans, AL

Cast: Steve Coogan, Rob Brydon

CineDiner

Film en diner voor €25,-
Lees hier hoe het werkt. Koop een cinediner

CineDiner Kaarten

Na Engeland en Italië reist het komisch duo Steve Coogan en Rob Brydon nu af naar Spanje, op zoek naar de beste paella en gazpacho. Een smakelijke film vol discussies, humor zo droog als Spaanse wijn en prachtige beelden van het mediterrane landschap.

In 2011 werden acteurs Steve en Rob met elkaar opgezadeld om tijdens een roadtrip door Engeland restaurants te recenseren. Sindsdien zijn hun levens andere kanten opgegaan. Steve is internationaal doorgebroken en kreeg een flinke ego-boost door de Oscar-nominatie die hij kreeg voor zijn scenario voor Philomena (2013). Rob zit thuis met een ingezakte carrière, maar geniet van zijn burgerlijke leven met vrouw en kinderen.
Wanneer ze een gezamenlijk aanbod krijgen om door Spanje te reizen om het eten aldaar te recenseren, komen de twee weer samen. Het duurt niet lang voordat ze zich storten op de grappen, discussies, imitaties en het heerlijke eten.

Met The Trip to Spain maakte regisseur Michael Winterbottom (24 Hour Party People, A Mighty Heart) zijn derde film met Coogan en Brydon. Eerder reisde hij met het stel Engeland voor The Trip (2011) en Italië voor The Trip to Italy (2014), waarin ze altijd het lekkerste eten combineren met een flinke dosis geouwehoer.

Wekelijkse update van onze films & Specials?

Nieuwsbrief