Voorpremière: Triangle of Sadness

Regie: Ruben Östlund, Zweden, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, 142 MIN, Engels, Frans, 12+

Cast: Woody Harrelson, Charlbi Dean, Harris Dickinson

Sun 4 Dec Mon 5 Dec

CineDiner

Film en diner voor €26,50
Lees hier hoe het werkt. Koop een cinediner

De modellen Carl en Yaya worden uitgenodigd voor een luxe cruise met aan boord een bont gezelschap aan rijke passagiers, waaronder een Russische oligarch, Britse wapenhandelaars en een eigenzinnige, alcoholische, Marx-citerende kapitein.

In eerste instantie oogt alles als de perfecte Instagram post, maar er is een hevige storm op komst. De cruise eindigt catastrofaal en het koppel strandt met een groep miljardairs en een schoonmaakster op een onbewoond eiland. In een strijd om te overleven wordt de hiërarchie volledig op zijn kop gezet.

English Synopsis

In Ruben Östlund’s wickedly funny Palme d’Or winner, social hierarchy is turned upside down, revealing the tawdry relationship between power and beauty.

Celebrity model couple, Carl (Harris Dickinson) and Yaya (Charlbi Dean), are invited on a luxury cruise for the uber-rich, helmed by an unhinged boat captain (Woody Harrelson). What first appeared instagrammable ends catastrophically, leaving the survivors stranded on a desert island and fighting for survival.