A Star is Born

Regie: Bradley Cooper, VS, 136 MIN, Engels, 12+

Cast: Bradley Cooper, Lady Gaga, Andrew Dice Clay, Dave Chappelle, Sam Elliott

vr 21 dec za 22 dec zo 23 dec ma 24 dec

CineDiner

Film en diner voor €25,-
Lees hier hoe het werkt. Koop een cinediner

Een eigentijdse remake van de klassieker uit 1932 van en met Bradley Cooper. Dit tragische liefdesverhaal tussen een in verval geraakte country-ster (Cooper) en de worstelende artiest Ally (Lady Gaga) wordt nu al getipt als grote kanshebber bij de Oscars.

Na een concert belandt country-ster Jackson Maine in een nachtclub, waar hij overdonderd wordt door een optreden van Ally, een worstelende artiest die haar haar droom om door te breken inmiddels heeft opgegeven. De twee vallen voor elkaar en Jack moedigt haar aan om haar plek in de spotlights op te eisen. Maar wanneer de ster van Ally rijzende is, en hun relatie tot bloei komt, heeft Jack steeds meer moeite om in haar schaduw te staan.

A Star is Born is de 4e remake van de ongekende klassieker uit 1932. Eerder werd deze opnieuw verfilmd in 1937, 1954 en 1976 (met een glansrol van Barbara Streisand). De film is het regiedebuut van acteur Bradley Cooper (American Hustle, Silver Linings Playbook). Voor de opzwepende soundtrack schreven Lady Gaga en Bradley Cooper hun eigen muziek.

De pers over A Star is Born

  • The Guardian ★ ★ ★ ★ ★

Wekelijkse update van onze films & Specials?

Nieuwsbrief