The Old Man & the Gun

Regie: David Lowery, VS, 93 MIN, Engels, 12+

Cast: Robert Redford, Casey Affleck, Danny Glover, Tika Sumpter, Tom Waits, Sissy Spacek, Elisabeth Moss

vandaag vr 16 nov za 17 nov zo 18 nov ma 19 nov di 20 nov wo 21 nov

CineDiner

Film en diner voor €25,-
Lees hier hoe het werkt. Koop een cinediner

Een waargebeurd kat-en-muis spel tussen een charmante bankovervaller op leeftijd en een jonge detective. Met Robert Redford, Casey Affleck, Tom Waits en Sissy Spacek.

De charmante Forrest Tucker (Robert Redford) is al ruim op pensioengerechtigde leeftijd, maar nog steeds één van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw. Wanneer hij ook nog de vrouw van zijn dromen ontmoet lijkt zijn leven compleet. Maar wanneer de jonge detective John Hunt (Casey Affleck) een klopjacht organiseert op Forrest en zijn handlangers, ontstaat er al snel een kat en muis spel waarbij zelfs Hunt de charmes van Forrest niet kan weerstaan.

The Old Man & the Gun is een film van up-and-coming regisseur David Lowery (A Ghost Story). Robert Redford kondigde aan dat de film de laatste is voordat hij met pensioen gaat. De 81-jarige acteur sluit een immense carrière af, met films als The Sting en All the President’s Men.
Naast zijn acteerwerk is Redford ook oprichter van het Sundance Filmfestival, dat jaarlijks in Park City, Utah plaatsvindt.

De pers over The Old Man & the Gun

  • 'Één lange hommage aan de charismatische acteur, Robert Redford die in 1965 debuteerde op het witte doek.' NRC ★ ★ ★ ★
  • 'Spectaculair in zijn ingetogenheid.' De Volkskrant ★ ★ ★ ★

Wekelijkse update van onze films & Specials?

Nieuwsbrief