Nowhere special

Regie: Uberto Pasolini, Verenigd Koninkrijk, 96 MIN, Engels, AL

Cast: James Norton, Daniel Lamont

vandaag Thu 7 Jul Fri 8 Jul Sat 9 Jul Sun 10 Jul Mon 11 Jul Tue 12 Jul Wed 13 Jul

CineDiner

Film en diner voor €26,50
Lees hier hoe het werkt. Koop een cinediner

Nowhere Special is een indringend en lief Brits drama over een vader die een belangrijke keuze moet maken voor de toekomst van zijn zoontje.

John (James Norton) is een 35-jarige alleenstaande glazenwasser in Noord-Ierland die de zorg heeft over zijn zoontje Michael van vier. John heeft echter niet lang meer te leven, dus gaat hij op zoek naar de perfecte ouders voor Michael. Hij denkt te weten wat hij zoekt en weet zich gesteund door het adoptiebureau, maar het perfecte gezin lijkt niet te bestaan. Toch moet John tot een beslissing komen. Wat is een goede ouder en wie is het beste voor Michael? Samen ontdekken ze dat je op je gevoel moet vertrouwen. Nowhere Special is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

De chemie tussen James Norton als John en Daniel Lamont als de vierjarige Michael is fenomenaal. De film van Umberto Pasolini raakt diep en zindert lang na. Tijdens Film by the Sea werd Nowhere Special dan ook bekroond met de publieksprijs.

English Synopsis

A 35-year-old window cleaner who has dedicated his life to raising his young son on his own searches for the perfect replacement family when he learns he only has months left to live.