Nous finirons ensemble

Regie: Guillaume Canet, Frankrijk, België, 135 minuten MIN, Frans, 12+

Cast: François Cluzet, Marion Cotillard, Pascale Arbillot, Clémentine Baert, Gilles Lellouche, Laurent Lafitte, Valérie Bonneton, José Garcia, Benoît Magimel

Nous finirons ensemble is
vanaf 6 juni te zien

CineDiner Kaarten

Nous Finirons Ensemble, de nieuwe film van acteur en regisseur Guillaume Canet is het vervolg op Les Petits Mouchoirs uit 2010, destijds een enorme hit bij Cinecenter. En het is niet moeilijk om te zien waarom.

De warme, zomerse film had alles: humor, liefde en verdriet. Nous Finirons Ensemble pakt de draad bijna 10 jaar later weer op met dezelfde groep vrienden die elkaar toentertijd zo goed leerde kennen.

In Nous finirons ensemble komt de groep, ouder maar niet per se wijzer, weer bijeen in het vakantiehuis van Max om zijn verjaardag te vieren. Oud zeer zorgt er echter voor dat deze reünie niet zo mooi is als dat hij had kunnen zijn. Niet alleen Max zit niet te wachten op deze verrassing, er komen ook een aantal geheimen aan het licht die ervoor zorgen dat de vriendschappen nogmaals op de proef worden gesteld.

Voor Nous finirons ensemble keert de originele sterrencast terug voor een grote reünie. Met o.a. Oscarwinnares Marion Cotillard (De rouille et d’os, Inception), François Cluzet (Intouchables), Gilles Lellouche (Paris), Laurent Lafitte (Elle) en Benoît Magimel (La pianiste).