Moonage Daydream

Regie: Brett Morgen, VS, 140 MIN, Engels,

Cast: David Bowie, Ziggy Stardust, The Thin White Duke, David Jones

vandaag Wed 28 Sep Thu 29 Sep Fri 30 Sep Sat 1 Oct Sun 2 Oct Mon 3 Oct Tue 4 Oct Wed 5 Oct

CineDiner

Film en diner voor €26,50
Lees hier hoe het werkt. Koop een cinediner

Moonage Daydream is een meeslepende bioscoopfilm van de voor een Oscar genomineerde filmmaker Brett Morgen, regisseur van Cobain: Montage of Heck.

De film bevat nooit eerder vertoonde concertbeelden en is een audiovisuele ruimtereis die niet alleen de raadselachtige erfenis van David Bowie belicht, maar ook dient als een gids voor een leven dat zinvol is en ook voldoening geeft in de 21e eeuw.

Moonage Daydream is meer dan een documentaire. Het is een genre-overschrijdende filmische ervaring gebaseerd op een van de meest iconische wereldberoemde rocksterren aller tijden en lijkt nu al een van de bepalende culturele momenten van het jaar te worden. De film heeft de volledige goedkeuring van Bowie’s nabestaanden en bevat veel van zijn beste nummers, evenals nooit eerder vertoonde concertbeelden.

English Synopsis

Moonage Daydream: a cinematic odyssey exploring Bowie’s creative, spiritual and musical journey.

From the visionary mind of Brett Morgen, Moonage Daydream features captivating, never-before-seen footage and performances spanning David Bowie’s 54-year career. The film includes 40 exclusively remastered Bowie songs and is the first film ever sanctioned by the Bowie Estate, with local access to the artists’ archives.