Good Luck To You, Leo Grande

Regie: Sophie Hyde, Verenigd Koninkrijk, 97 MIN, Engels, 12+

Cast: Emma Thompson, Daryl McCormack

Fri 2 Dec Sat 3 Dec Sun 4 Dec Mon 5 Dec Tue 6 Dec Wed 7 Dec

CineDiner

Film en diner voor €26,50
Lees hier hoe het werkt. Koop een cinediner

Haar man Robert verzorgde voor Nancy een huis, een familie en – op het zicht – een goed leven. Maar goede seks stond niet op het menu. Wanneer Robert komt te overlijden bedenkt Nancy een plan.

Ze gaat op zoek naar avontuur en naar de voldoening die ze al die jaren gemist heeft. En dat avontuur vindt ze in de vorm van een sekswerker genaamd Leo Grande. In een anonieme hotelkamer ontmoeten ze elkaar. Leo ziet er in het echt net zo uit als op zijn foto, maar Nancy had niet gerekend op goede seks én een goed gesprek. Leo heeft over alles een mening en hoewel hij niet altijd de waarheid vertelt, vindt Nancy hem leuk. En hij haar. Haar seksuele zelfverzekerdheid groeit en Nancy begint te ontspannen. Tijdens de stiekeme afspraken verschuift de machtsdynamiek en brokkelen de secuur opgebouwde façades langzaam af.

English Synopsis

Good Luck To You, Leon Grande is an electric, intimate comedy that’s frank about sex and its complexities.

Two-time Academy Award winner Emma Thompson (Love, Actually) embodies the candor and apprehension of retired teacher Nancy Stokes, and newcomer Daryl McCormack (Peaky Blinders) personifies the charisma and compassion of sex worker Leo Grande. As Nancy embarks on a post-marital sexual awakening and Leo draws on his skills and charm, together they find a surprising human connection.