Finding Your Feet

Regie: Richard Loncraine, Verenigd Koninkrijk, 111 MIN, Engels, AL

Cast: Imelda Staunton, Timothy Spall, Joanna Lumley, Celia Imrie

vandaag ma 23 apr di 24 apr wo 25 apr

CineDiner

Film en diner voor €25,-
Lees hier hoe het werkt. Koop een cinediner

In Finding Your Feet, een romantisch en komisch drama met een heerlijke Britse sterrencast (Imelda Staunton, Timothy Spall, Celia Imrie en Joanna Lumley), bewijst ‘Lady’ Sandra Abbott dat het nooit te laat is voor een nieuwe start.

Wanneer ‘Lady’ Sandra Abbott er aan de vooravond van haar pensioen achter komt dat haar echtgenoot na een huwelijk van veertig jaar een verhouding heeft met haar beste vriendin, besluit ze bij haar bohémienne zus Bif in te trekken. De snobistische en enigszins verzuurde Sandra zou niet meer kunnen verschillen van haar iets oudere, vrijgevochten, volop datende en levensgenietende zus Bif die in een flatje in een volkswijk woont. Tegen haar zin in neemt Bif Sandra mee naar haar stijldanslessen, waar ze Bifs vrienden leert kennen: een kleurrijke en energieke groep leeftijdgenoten die Sandra laat zien dat pensionering juist een begin is. En dat een scheiding je (liefdes)leven een nieuwe start kan geven.

Regisseur Richard Loncraine is geen vreemde in de wereld van feelgood. Eerder maakte hij Ruth & Alex (2014), waarin een gepensioneerd stel ook begint aan nieuwe start in hun leven, nadat ze afscheid moeten nemen van hun huis. Finding Your Feet ging afgelopen februari in première in thuisland het Verenigd Koninkrijk, waar de film al meer dan 500.000 bezoekers trok.

Wekelijkse update van onze films & Specials?

Nieuwsbrief