Ezra

Regie: Tony Goldwyn, VS, 101 MIN, Engels, 12+

Cast: Bobby Cannavale, Robert De Niro, Rose Byrne, William Fitzgerald, Whoopi Goldberg, Rainn Wilson, Vera Farmiga

vandaag Fri 14 Jun Sat 15 Jun Sun 16 Jun Mon 17 Jun Tue 18 Jun Wed 19 Jun

CineDiner

Dinner & a movie voor €31,50
Meer info vind je hier. Koop een cinediner

CineDiner Kaarten

Max vertelt op het podium als stand-up comedian verhalen over zijn leven in New Jersey, en dan vooral verhalen over de warboel die zijn leven momenteel is. Want Max is gescheiden en woont als vijftiger weer bij zijn vader in huis.

En dan is er zijn zoon Ezra, die gediagnosticeerd is met autisme. Ezra’s impulsieve gedrag brengt hem regelmatig in de problemen en vormt soms zelfs een gevaar voor zichzelf. Wanneer een dokter erop staat dat Ezra naar een speciale school wordt gestuurd en medicijnen moet gaan nemen, neigt zijn moeder Jenna die de voogdij deelt met Max, hiermee in te stemmen.

Omdat Max hier niets van wil weten, neemt hij Ezra mee op een onaangekondigde roadtrip door Amerika, met de ‘geleende’ auto van zijn vader. Bestemming: Los Angeles, want Max mag optreden in de talkshow van Jimmy Kimmel…

Ezra belooft, mede dankzij een cast vol klasse met onder anderen Bobby Cannavale, Robert De Niro, Rose Byrne, Whoopi Goldberg, Rainn Wilson en Vera Farmiga, een van de hits van de lente te worden!