Isle of Dogs

Regie: Wes Anderson, VS, MIN, ,

Cast: Scarlett Johansson, Bryan Cranston, Frances McDormand, Bill Murray, Edward Norton, Tilda Swinton, Ken Watanabe

vr 4 mei

CineDiner

Film en diner voor €25,-
Lees hier hoe het werkt. Koop een cinediner

CineDiner Kaarten

vr 4 mei

Regisseur Wes Anderson (The Grand Budapest Hotel) is terug met een handgemaakte avonturenfilm over de zoektocht van een Japans jongetje naar zijn hond. Met de stemmen van o.a. Bryan Cranston, Bill Murray, Scarlett Johansson en Greta Gerwig.

Isle of Dogs speelt zich af in de fictieve stad Megasaki, waar de corrupte burgemeester zojuist heeft besloten dat alle honden worden verbannen. Zelfs de zoon van de burgemeester, de 12-jarige Atari, moet zijn viervoeter afstaan. Maar Atari laat zich niet weghouden bij zijn hondje Spots en vliegt zichzelf naar Trash Island, de afvaldump waar alle viervoeters naartoe zijn verscheept. Terwijl de mensen in de stad in actie komen tegen hun burgemeester, probeert Atari zijn hondje terug te vinden.

Isle of Dogs is een fantasierijke stopmotion-animatiefilm, gemaakt met handgemaakte sets en poppen. Eerder gebruikte regisseur Wes Anderson dezelfde, speelse vorm in zijn Roald Dahl verfilming Fantastic Mr. Fox (2009). Voor de wereld van dit hondensprookje liet hij zich inspireren door zijn liefde voor Japan en de Japanse (pop)cultuur.

Wekelijkse update van onze films & Specials?

Nieuwsbrief