Heb je zin om voor of na de film in de buurt uit eten te gaan? Voor slechts €25,- p.p. eet je een heerlijk diner in één van de dichtbijgelegen restaurants Thijs by Dikker en Thijs of Morlang en zie je daarvoor of daarna een film bij Cinecenter!

Hoe werkt het?

  1. Kies onder Agenda een film en klik door naar de filmpagina;
  2. Klik op de button ‘Koop een Cinediner’ rechts op de pagina;
  3. Je komt nu in de Cinediner webshop terecht;
  4. Hier kun je kiezen voor het aantal Cinediners, het restaurant, de stoel in de filmzaal, vul je je gegevens in en kies je voor een betaalmethode ;
  5. Het bijgevoegde e-ticket voor de film is tevens het betaalbewijs voor het restaurant.

Welke restaurants bieden een Cinediner aan?

In de restaurants Thijs by Dikker en Thijs en Morlang, op enkele minuten afstand van Cinecenter, kun je heerlijk genieten van een Cinediner voor of na de film. Hieronder vind je een korte beschrijving van de restaurants en een online reserveermodule waar je na de aankoop van een Cinediner je reservering kunt maken onder vermelding van Cinediner, het kaartnummer van je e-ticket en eventuele allergieën.

ALLE CINEDINER FILMS VANDAAG

Restaurant Morlang

Keizersgracht 451, Amsterdam, Tel: 020 625 26 81

Morlang ligt mooi aan de Keizersgracht op slechts 6 minuten lopen vanaf Cinecenter. Geniet in dit gezellige restaurant van een verrassend hoofdgerecht met Cinediner en maak je keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Er wordt rekening gehouden met eventuele allergieën.
Alle dagen wordt vanaf 17.30 uur Cinediner geserveerd.

Thijs by Dikker & Thijs

Prinsengracht 444, Amsterdam. Tel: 020 625 0150

Restaurant Thijs by Dikker & Thijs ligt op 4 minuten lopen van Cinecenter. In een sfeervolle omgeving kun je genieten van een heerlijk 2-gangendiner. Thijs biedt samen met Cinecenter een speciaal vast Cinediner- keuzemenu, waarbij gekozen kan worden uit vis, vlees of vegetarisch. Er wordt rekening gehouden met eventuele allergieën. De keuken is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Wekelijkse update van onze films & Specials?

Nieuwsbrief