In Cinecenter zijn er een aantal voorzorgsmaatregelen van kracht om je bezoek zo veilig en comfortabel mogelijk te laten verlopen. We doen dit volledig in overeenstemming met de aanwijzingen van de overheid en RIVM.

Wat is er veranderd?

bar

Omdat we zelf tijdelijk geen consumpties mogen verkopen, hebben Cinecenter en Café Eijlders in de handen ineen geslagen. Dat betekent dat je voor je koffie, thee en heerlijke caramia terecht kunt bij het café, schuin aan de overkant van onze ingang aan de Korte Leidsedwarsstraat. Je consumptie mag je vervolgens meenemen om in Cinecenter te nuttigen, maar wel alleen in de zaal. Let op: alleen consumpties aangeschaft bij Café Eijlders zijn toegestaan in Cinecenter.

openings- en aanvangstijden

De kassa is iedere dag om 10.00 geopend.


Cinecenter - Voorzorgsmaatregelen coronavirus

voorzorgsmaatregelen

We zijn begaan met jullie gezondheid en die van ons personeel. Daarom hebben we een aantal maatregelen opgesteld.

  1. Bestel je tickets online. Hier vind je het overzicht van onze voorstellingen en de mogelijkheid om tickets te kopen.
  2. Heb je griep– of verkoudheidsklachten? Blijf dan alsjeblieft thuis. We zien je graag weer als je je beter voelt!
  3. Kom met maximaal 2 personen óf, indien van toepassing, je huishouden.
  4. Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers.
  5. Volg de aangegeven routes in het pand.
  6. Als je gebruikt wilt maken van het toilet, doe dat dan vóór aanvang van de film – en dus niet tijdens de voorstelling.
  7. Volg aanwijzingen van het personeel op.

We stellen je begrip en medewerking zeer op prijs!


DE HOOFDINGANG

Let op: onze ingang is verplaatst. Cinecenter is alleen toegankelijk vanaf de ingang aan de Korte Leidsedwarsstraat (gesitueerd aan de achterkant van het gebouw).


uitgang van de zalen

Wij hebben de logistiek en routing voor je veiligheid en gezondheid aangepast. Na afloop van de film kun je de zaal verlaten via de aangegeven nooduitgang.


Bovenstaande veranderingen en aanpassingen zijn noodzakelijk om jouw en onze veiligheid te waarborgen. Desondanks blijven we je verwelkomen in de gezellige sfeer en ambiance die je van ons gewend bent!