Corona-voorzorgsmaatregelen per 26 JANUARI 2022

Van overheidswege gelden de volgende voorwaarden. Deze gelden vooralsnog voor een periode van drie weken.

  1. We controleren bezoekers nog steeds aan de deur op een geldig coronabewijs. Meer informatie vind je op www.coronacheck.nl)
  2. Binnen Cinecenter is een mondkapje verplicht als je in de foyer, de gangen of de toiletten van Cinecenter begeeft. Op je vaste zitplaats in de zaal mag je desgewenst je mondkapje afzetten.
  3. De 1,5 afstand-regel is van toepassing. Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden van ander bezoekers en personeel. Ook in de zalen.
  4. We sluiten om 22.00.

Naast deze regels, nemen we ook nog de volgende voorzorgsmaatregelen in acht:

  1. We zorgen binnen het theater voor eenrichtingsverkeer voor zowel in- als uitgaande bezoekers. Zo beperken we het aantal contacten tussen bezoekers/medewerkers en zorgen we dat de controle van de Coronabewijzen vlot verloopt
  2. Er is daarom voor het hele theater één ingang (aan de Korte Leidsedwarsstraat) en per zaal één uitgang. Volg alsjeblieft de bewegwijzering en instructies van het personeel!
  3. We meten een aantal keer per dag de CO2-waarde in de foyer en zalen. Zo weten we zeker dat er genoeg frisse lucht is in onze binnenruimtes
  4. Daartoe openen we ook regelmatig de deuren in de foyer. In de zalen opereert een ventilatiesysteem dat voor doorstroming van frisse lucht zorgt
  5. Tickets dienen van te voren te worden gekocht of gereserveerd. Tickets kopen kan via onze website

We stellen je begrip en medewerking zeer op prijs!

openings- en aanvangstijden

De kassa is iedere dag om 10.15 geopend. Je kunt ter plekke een reservering maken. Daarbij worden je persoonsgegevens (naam en e-mailadres) geregistreerd.


DE HOOFDINGANG

Let op: de hoofdingang van Cinecenter is gesitueerd aan de Korte Leidsedwarsstraat. Cinecenter is alleen toegankelijk vanaf deze ingang en niet meer vanaf de Lijnbaansgracht.


uitgang van de zalen

Wij hebben de logistiek en routing voor je veiligheid en gezondheid aangepast. Na afloop van de film kun je de zaal verlaten via de aangegeven nooduitgang. Gebruik alsjeblieft de ingang aan de Korte Leidsedwarsstraat NIET om het pand te verlaten.


Bovenstaande maatregelen zijn noodzakelijk om jouw en onze veiligheid te waarborgen. De gezellige sfeer en de kwaliteit van de films blijven zoals je van ons gewend bent. We hopen je snel weer te zien!

Bekijk hier ons programma