GEGEVENS

Cinecenter zal de door jou verstrekte gegevens altijd volgens de privacywetgeving behandelen. Wij zullen in geen geval gegevens aan derden verstrekken zonder jouw expliciete toestemming.

BETALING

Online kun je kaarten betalen via iDEAL of met Mastercard en Visa. Aan de kassa kun je pinnen of betalen met Mastercard en Visa.

KAARTEN RETOUR

Online aangeschafte kaarten kunnen niet worden geannuleerd of geretourneerd. Controleer je bestelling altijd goed voordat je afrekent. Wij geven geen vergoeding of restitutie.
Aan de kassa aangeschafte kaarten kunnen geruild worden voor een andere voorstelling mits de voorstelling van de reeds aangeschafte kaarten in het verschiet ligt.

ANNULERING

Indien de voorstelling is verplaatst of wordt geannuleerd, heb je uiteraard recht op restitutie. Je kunt kiezen uit teruggave van het aankoopbedrag of een intern tegoed voor een volgend bezoek aan Cinecenter.

CINEVILLEPAS

Als Cinevillepashouder moet je op verzoek van een medewerker van Filmtheater Cinecenter altijd je pas kunnen laten zien. Bij vermoeden van misbruik zullen de gegevens van de pashouder aan Cineville worden doorgegeven en kunnen we je de toegang ontzeggen. Zie ook de algemene voorwaarden van Cineville.

KIJKWIJZER

Wij zijn wettelijk verplicht ons te houden aan de Kijkwijzer. Bij leeftijdskeuring 16 of 18 mogen wij geen kinderen jonger dan 16 jaar binnenlaten. Ook niet onder begeleiding van een volwassenen. Bij twijfel over de leeftijd, mogen wij om legitimatie vragen. Kan of wil je die niet overleggen, dan zullen wij je geen toegang verlenen.
Bij de leeftijdskeuringen 6, 9,12 en 14 mogen wij kinderen die jonger zijn dan de leeftijdsgrens enkel onder begeleiding van een volwassenen toelaten.

Filmtheater Cinecenter BV
Korte Leidsedwarsstraat 10
1017 BH Amsterdam
Tel: 020 6236615
Email: kassa@cinecenter.nl

KvK: 33124663